fredag 30 april 2010

Ser fram emot....



...lite sånt här i helgen. Hoppas på en majbrasa och en bit god mat ikväll. På lördag förmiddag ska vi trängas med många på utförsäljningen på Hillerstorps trä, försöka hitta en soffa till vår altan, helst i konstrotting. Sen ska vi sätta kompostgaller färdigt kring framsidan som vi brukar göra, sen kan tjejerna springa som de vill på dagarna som de gillar :) På lördag kväll kommer Mattias familj till oss och äter lite grillat. På söndag är mina systrar hemma från Malmö och Gävle så då ska vi träffa dem såklart. Sen kommer det en liten 9 veckor gammal labradorvalp och hälsar på också, lilla Skilla :) Ha en riktigt trevlig helg!

3 kommentarer:

Linnéa sa...

Den här soffgruppen har vi köpt på Plantagen förra sommaren! Är såå nöjda med den, dock lite lägre så den passar inte suveränt för middagsbjudningar...

http://www.plantagen.se/-/utemobler/tradgardsmobler/Mobelgruppe-casablanca-stol-cairo-bord1/

Tina sa...

Ja, det är ju ett superfint mönster! :) Får se vad det blir här hemma.. Börjar få in David på samma tankar, så vi får väl se. :)

Ja, jag vill ju ha nåt liknande rak-kapp-stuk som jag har sett att du har haft hemma hos er, i ett par fönster här hemma. Men hittar ju inga fina mönster på gardintyg, eller kanske letar jag för dåligt? :)

Hoppas det är bra med er och att ni får en bra helg! Kram

Frida sa...

Hoppas ni haft en bra dag idag ;)
lite trist väder bara men men nu hoppas vi på sol!
Kram kram