torsdag 22 april 2010

Verkligen vår ♥





Solen ler mot oss idag. Vitsipporna har börjat komma fram, vi känner mer och mer för att ta tag i saker och ting och vi ser ljust på framtiden. Idag på förmiddagen bakade jag en massa linfröbullar, mammas recept fast hon brukar göra större kakor. På eftermiddagen åkte jag och vovvarna upp till Lid en stund och tränade lite agility, mest enkla hopphinder och tunnlar, jag får ju fortfarande inte springa för mycket. Båda tjejerna skötte sig bra, de var överlyckliga över att få vara där uppe igen. Lady som är nybörjare på agility var som ett yrväder i början och hade så bråttom med att få godisbiten att hon knappt hann sätta sig ner innan hindret. Men efter en stund gick det bättre och i slutet klarade hon två hopphinder och en tunnel på rad, inte illa! Ikväll myser vi i soffan, Mattias är i Danmark inför racepremiären så vi tjejer får mysa ensamma till söndag nu men det går också väldigt bra. Imorgon ska jag till goa vännen Anna och hennes barn utanför Värnamo och på lördag ska jag bland annat ut och städa väg med simsällskapet, ingen risk att man blir uttråkad de kommande dagarna inte!
Man kan ju bara inte låta bli att tycka om livet nu egentligen, våren är här på riktigt och hoppet får en att se vidare. Någon gång kommer även bebislyckan att le mot oss. Någon dag på något sätt kommer vi också att bli föräldrar, det ser vi fram emot!

De här två busfröna ger oss så otroligt mycket glädje och
får oss att tänka på lite annat på dagarna. Tur att vi har er!! ♥

1 kommentar:

Luiza sa...

Jag måste säga att jag beundrar din styrka!!!!
Jag och min man gick igenom ett liknande scenario för några år sedan.Jag låg där, hade fått mina lugnande och doktorn skulle påbörja plockningen. Då visar det sig att det inte fanns något att plocka...Jag hade hunnit ägglossa.
Detta räknades senare som ett IVF försök, och vi gick miste om det på grund av att en läkare inte följde rutinerna dagarna innan...
Jag var oerhört bitter och ledsen , men har gått vidare idag...
Jag är verkligen oerhört ledsen för er skull, då jag vet vilket bakslag detta måste vara. Särskilt när man fått ut embryon men inte kunnat återföra.
Håll huvudet högt!
Jag tänker på dig/er.
Kram/
Luiza