onsdag 16 november 2011

Våra fina tjejer






Jag är inte uppvuxen med hund och därför var det ingen självklarhet att skaffa hund som vuxen. Mattias däremot skaffade en egen hund när han var ungefär 10 år. Såklart försökte han övertala mig att skaffa en liten hund redan när vi flyttade hem till Småland igen (januari 07) men jag tyckte att det kunde vänta lite. När vi firade vår första jul i huset fick jag bland annat en bok av Mattias i julklapp som hette"Första valpboken". Hmmm, en liten pik minsann :) Jag kan ju inte säga att jag var sådär väldigt svårövertalad för bara lite drygt ett halvår senare flyttade Leia hem till oss, detta var på sommaren 2008. Jag har inte ångrat mig en sekund, det var ju helt underbart med en liten vovve i huset!! Året därpå flyttade Lady hem till oss, lika underbart! Det var svårt att tänka sig att det kunde vara så här härligt att vara hundägare innan man skaffade hund. Man behöver aldrig vara ensam, de drar en ut på promenader i skogen och blir alltid så glada när man ses igen efter att ha varit isär en stund, oavsett om man bara varit och slängt soporna eller varit bortrest några dagar :) Våra underbara tjejer förgyller livet för oss och gör att vi orkar kämpa lite till. Vi skulle inte vilja vara utan er för allt i världen, våra håriga små "barn"! ♥

3 kommentarer:

Evelina sa...

Saknar dom! :)

Josefin sa...

Undrar var du fick inspiration till det här inlägget, hihi! Tack för en trevlig eftermiddag med dig och busarna. Ha nu en riktigt mysig helg, kram!

Sara sa...

Det skulle kunna ha varit jag som skrev det. Vår lilla tjej är ju som vår bebis. Ger sååå mkt, och att ha fått ha henne i över 7 år känns magiskt!
Älskade djur!

Håller tummarna för ditt ruvande också! Nu jäklar!
Kram