torsdag 24 november 2011

Ni är rörande överens...



...om att en resa verkar vara en bra idé. Vi har nog bestämt oss för Kanarieöarna, Gran Canaria eller Teneriffa förmodligen, det verkar billigast och där finns många hotell som är lite lugnare, utan barnfamiljer. Jag är fortfarande dock i chock över att sambon kan tänka sig att flyga för första gången efter 12 år tillsammans... :) UNDERBART!! Vi ska alltså ut på charterresa tillsammans. Boka resa, planera, packa, jösses!! Tror väl inte riktigt att det är sant förrän vi sitter på flyget.

Psykiskt mår jag just nu bättre än på väldigt länge. Det känns väldigt konstigt att bara släppa IVF-världen ett halvår nu, inte behöva ta några hormoner, åka på kontroller flera gånger/vecka eller plocka ut några ägg. Naturligtvis kommer också väntan bli jobbig, vi tar ju en paus från det vi väntat på så länge och det vi längtat och längtar efter så. Men vi är övertygade om att en paus kommer göra oss gott. Det finns mycket annat i livet än barn, det har vi ju upptäckt mellan försöken men kanske är det dags att upptäcka livets andra glädjeämnen en lite längre tid. Idag har mitt kök luktat jul, har bakat pepparkakor och kokat knäck, ska strax börja med fudgen. Ikväll har jag Tupperwarevisning och även där blir det såklart lite julsmaker!

Många kramar

2 kommentarer:

Linnéa sa...

Åh!! Vilken härlig bild! Hör av dig om du vill ha tips till sambon på sånt som kan underlätta flygresan om det är öronen som är besvärliga!

Anki J. sa...

Låter härligt med en riktig solresa o man kan ju inte annat än längta efter värme när du visar en sån bild ;o) Ni kommer i alla fall få det jätte härligt o väl unnade det!
Du ligger då inte på latsidan när du "redan" har börjat med allt julgott!

Önskar er en härlig 1a adventhelg!
Kram