onsdag 23 november 2011

Ironiskt

Klinikens testdag idag, svagt positivt graviditetstest men mens sen i söndags. Det fäste alltså en liten stund. Igen. Det är som om livet hånler mot en och säger "trodde du verkligen att det skulle funka hela vägen"? Det ska bli så skönt att lämna den här världen ett tag nu, har redan ny energi.

6 kommentarer:

Evelina sa...

Jag tror ni gör rätt med att fokusera på annat ett tag. Och var arg! Då kan man lättare fokusera på annat tror jag. Usch det är svårt det här och jag önskar att jag kunde sitta ner och prata med dig.
Fick kortet idag förresten, tack så mycket! Vi ses snart <3 kramar

Längtan sa...

ja, varför vill det inte stanna längre.
Diskutera detta med Ca till nästa försök. tilläggsmedicinering med Prednisolon, Trombyl(innohep). Uppenbarligen fäster det lite grann. Kanske behöver lite mer hjälp på traven.

Ta hand om dig.

fröken solstråle sa...

Håller med ovanstående!! Det måste finnas hjälp medicinskt att få så det har lättare att hålla sig kvar...
Kan kanske vara triumfkortet längre fram..!

Tänker på er,

Kramar<3

Linnéa sa...

Förhoppningsvis kanske du kan känna något positivt med det längre fram! Ut ur systemet med det och allt vad barnverkstad heter så länge... Kramar!

Anki J. sa...

Ååå stackarna lider så med er! Jag som har hållit tummarna så hårt för er och önskade så hett att det nu var er tur!
Förstår dig att om du vill göra ett blogguppehåll ett tag och planera en resa tillsammans tror jag är bara positivt för er!
Många varma kramar till er båda

Frida Ström sa...

Tänker mycket på dig Maria, någon gång kommer det lyckas. Inhämta energi, en resa låter ju inte fel någonstans. Ha det fint! kramar om dig...