torsdag 28 oktober 2010

Kl 13.30...



...hade vi inte hört något från RMC. Då var Mattias hemma på lunch så vi bestämde oss för att ringa upp och kolla hur det såg ut efter ICSI (bild 1). Sköterskan sa att 4 av 8 hade gått vidare tills idag, alltså befruktade. Kan ni fatta? Det blir Linköping imorgon!!!! :-D Vi har med andra ord kommit ett steg längre än sist och det går inte riktigt att beskriva känslorna....det är bara underbart!!
Era tummar hjälpte och vi hoppas att ni fortsätter hålla dem, än är det några steg kvar.
Kl 13 ska vi vara på RMC imorgon och få tillbaka en liten plutt (bild nr 2). Då får vi veta vilken kvalitet embryona har och om några går att frysa. Efter insättningen följer några nervösa veckor innan vi vet om det har tagit sig eller inte.
Nu ska jag njuta av den här eftermiddagen, först och främst vila en halvtimme medan progesteronvaggisen gör sitt jobb, senare pyssla lite och ikväll ska jag till en jobbarkompis på Tupperwareparty, det är min teamledare som håller i visningen, alltid roligt och nyttigt att se andra prata och demonstrera :)

4 kommentarer:

Linnéa sa...

Ett steg i rätt riktning!! Vad skönt! Njut nu av resten av den här dagen!! :) KRAM!

Michaela sa...

Håller tummarna för att det fortsätter gå bra för er..!

Lycka till!

Längtan sa...

Vad skönt för er. Förra gången måste verkligen varit jobbigt när inget ägg blev befruktat. Nu hoppas vi på att de fyra äggen är riktigt fina.
Lycka till i morgon!

Anki J. sa...

Ja, ni vet vem som håller tummarna hårt här och önskar er så många lycka till!
Kram