torsdag 1 november 2012

Vecka 29 och November

Redan vecka 29! Om bara några dagar är det 2 månader till den 9 januari då vi gått 38+0 och ungefär då sätter de igång förlossningen eller gör kejsarsnitt beroende på hur barnen ligger. Om lite drygt 2 månader är livet helt annorlunda och det är svårt att förstå att de som nu sparkar för fullt i magen då är på utsidan och vi får se hur de ser ut, gosa och ta hand om dem :-)
Annars mår jag toppen, har dock haft ett par ordentliga sammandragningar den här veckan men de har gått över efter en stunds vila. Annars har jag inte ont någonstans, sover skapligt på nätterna och känner mig fortfarande ganska pigg! Var på kontroll hos barnmorskan igår och blodtrycket var fortfarande bra och inger protein så det var jätteskönt!
1 november idag. November är en månad som bara ska passera utan att det kommer några barn. Gärna får december bli likadan, i januari är de ju nästan klara så då får de komma när de vill!! Bjuder på ett par bilder häromdagen när den ena tvillingen lägger rumpan och ryggen uppåt (som jag tror att det är iaf) och magen står åt ena hållet och sen blir plan igen när tvillingen rullar tillbaka..

2 kommentarer:

kommandoran sa...

Tack för update, blir orolig när du inte skriver på nästan en vecka!!! =)
Fina fina mage
kram

Luiza sa...

Haha, visst är det underbart när de gör sådär? Matilda vände sig också så. Hur konstigt är det inte att en får plats i magen, men du har ju 2 =)!!!

Hoppas det fortsätter i den här friska andan hela vägen.

Många kramar