tisdag 30 augusti 2011

Skogens guld




I söndags var jag, vovvarna, mamma o pappa o syster ute i skogen ett par timmar och letade svamp. Vi hittade både kantareller och en del andra matsvampar. Blev en god gryta här hemma på kvällen samt en kantarellmacka till lunch dagen efter, mums!

Ruvarstatus: Lugnt än så länge men tyvärr har jag en känsla av att det inte kommer att gå den här gången heller. Vi får se helt enkelt....

4 kommentarer:

Frida sa...

Åh tänkt positivt Mia! Inte negativa tankar!
Det kommer gå bra ska du se! Håller tummarna för er.

Mysig skogs tur ni var ute på!
Kram

maria sa...

Tack! Visst försöker vi tänka positivt men det är lättare sagt än gjort när mycket av våra liv kretsar kring detta, speciellt de här veckorna. Sen är det lite så att man alltid är lite pessimist när det gäller IVF-försök för att man vet hur otroligt jobbigt det blir om man har hoppats för mycket och om det sen inte funkar....
Kram

Gunilla M sa...

Har läst på din blogg till och från, hittade den av en slump när jag läste någon LCHF-blogg tror jag. Har bott i Gnosjö och känner ju till området där du bor lite. Var ett tag sedan jag läste och kom in här idag och håller tummar och tår för att allt går väl för er nu när ni väntar på positivt resultat. Förstår om du själv har en känsla av att det inte går som ni vill men med tanke på det ni har bakom er är det ju inte så konsigt. Men du har flera dagar kvar innan du ska ge upp så kämpa på nu!! Jag hoppas att det är din tur att gå med bebis i magen!! styrkekramar från Gunilla som du inte alls känner men ändå!

maria sa...

Hej Gunilla! Va roligt att du vet var jag bor och läser min blogg :) Tusen tack för dina tummar, blir så glad för dem :)
Mvh Maria