lördag 1 december 2012

Allt lugnt!

Men det är lite svårt att hitta tid att blogga.. Dagarna går så vansinnigt fort och det är fullt upp hela tiden. Vi sitter ju hos barnen ganska många timmar/dag för att de ska må så bra som de kan. Jag pumpar var 3:e timme hela dygnet och mellan stunderna med barnen och pumpningarna måste vi se till att få i oss mat och försöka få lite frisk luft för att orka. Hela livet här tar otroligt mycket energi samtidigt som vi njuter för fullt! Våra killar är så fina och det går framåt sakta men säkert. De fortsätter att träna på att vara utan masker och man måste ta det i lagom takt för att det inte ska bli bakslag. Tålamod får man ha gott om! Ludvig har haft lite jobbigare att träna ur masken men det går ändå åt rätt håll. Båda väger nu knappt 1800g och vi tycker att det händer saker varje dag :-)
Vi försöker ofta tänka och fokusera på vad en av läkarna sa här till oss bland de första dagarna ; "ni kommer att åka hem med två friska pojkar om några veckor och de kommer troligtvis inte ha några som helst men av att vara födda för tidigt".
Imorgon hoppas vi kunna bada dem igen så i så fall kommer lite nya kort! Många kramar från oss.

3 kommentarer:

Katja sa...

Hej. Härligt att allt går framåt:) Visst är vi alla nyfikna på hur ni har det men du ska inte känna någon press och stress över att hinna med och blogga! Om du känner att du inte hinner eller orkar så klarar vi alla oss ändå :) Det viktigaste är att ni hinner vila när ni har tillfälle så att ni har mer ork kvar för era prinsar. Många kramar till er alla

mamma till 3 och mormor till 10 sa...

Förstår att tiden till detta är svår att hitta.
Kul att höra ifrån er ibland men känn ingen press.
Lycka till med allt.

Kram från Trelleborg

Anonym sa...

Hejsan ALLIHOPA1
Njut av verkligheten istället med pojkarna det tar på krafterna för att orka med och nu fick ni ju två gulle pluttar och ta hand om, vi andra kan vänta fast lite nyfiken är man ju alltid hihiii.
Stora kramen fån Nissafors...