lördag 8 december 2012

Mysigt

Storlek 44 är väl kanske lite för stort ännu men 38 var för litet.. Så mysigt att få ha lite kläder på dem nu, det blir lite mer personligt!
Idag har det hänt mycket och bara positiva saker. I torsdags fick ju Ludvig antibiotika och tur var det för infektionsvärdet hann bli ganska högt innan det vände. De tror att infektionen liksom förra gången kommer från ena handen där han haft en "nål" som han fått mediciner i. Redan igår var infektionsvärdet halverat och vi hade en mycket piggare kille. Idag kände vi igen honom helt :-) han har redan tränat på att vara utan masken, 6 timmar totalt idag vilket är superbra säger alla här. För Love går det också bra, han klarar sig utan masken kanonbra och de pratade idag om att ta bort den för gott från och med imorgon, så underbart!
Så vad är det nu kvar för att de ska få flytta in till oss? När de är av med maskerna helt så är vi nog snart där men vi räknar med att det är ett par veckor kvar dit för att inte bli besvikna. Jag har tränat lite amning med Love idag och det gillade han helt klart, fattade galoppen direkt även om han inte orkar mer än några tag i taget så att säga :-)
Många framsteg på en dag, innan i veckan tyckte vi att det var lite segt men nu har vi fått ny energi! Kram och godnatt från oss 4, framförallt från pyjamaspojkarna!




Love till vänster med pyjamas från Mormor & Morfar och Ludvig till höger med pyjamas från Farmor & Farfar. Och svaret på frågan om vi kommer klä dem i likadana kläder blir nej. Visst liknande ibland men inte identiska kläder förutom ytterkläder där vi redan har likadana :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina småttingar...Tiden går fort...snart har ni fullt upp med att springa efter dem.
Kram
Jennie

Elin sa...

Söta!!! Kramar från oss tre :)

Sara sa...

Åhhh vad mysigt! Kul med så mycket framsteg :) Vet att det är segt att vara inlagd, men försök njuta så mycket ni bara kan. Det är trots allt rätt lyxigt att "bara" behöva ta hand om barnen och sig själv :) (Ja, man vill ju såklart bara hem, men hoppas du förstår vad jag menar.. :))

Kram Saea

Anonym sa...

Det är så underbart och få se framstegen och att allt går så bra för pojkarna dom är såååå söööööta men sen ha dom ju snygga föräldrar också tihiii..
Många kramar från oss i Nissafors

Evl sa...

Åh vilka små godingar <3 så bra att det gpr så bra för dom.
Kramar från oss <3!

Malin's Hus sa...

Dom är så söta! Två små vackra stiliga pojkar!
Jag tänker på Er ofta och kollar bloggen hela tiden för att inte missa nått :)

Ta hand om varandra!
Blessings ❤❤❤

Malin

Linnéa sa...

Vilka godingar! Fina pyjamasar har de med. Spännande att komma igång med amningen också!!