fredag 7 december 2012

Vi förbereder

Igår fick ju grabbarna komma ut ur sin kuvös och i en vanlig säng med varmvattenmadrass. Den stod igår på 37 grader och kan höjas och sänkas efter behov. De sänkte redan temperaturen igår eftermiddag, sen mera inatt och ännu mera nu på morgonen. Nästa steg är att stänga av värmen och att de får ha egna kläder i sängen vilket nog blir i eftermiddag. Varma barn vi har, lika sina föräldrar... Nu har vi därför gjort i ordning och packat barnens kläder i storlek 44, de ska få flytta in till barnens rum om en timme :-)
Vi tyckte att det var ett stort steg igår när de fick lämna kuvösen och blev mer "lättillgängliga" men att nästa stora steg skulle komma redan idag hade vi ingen aning om! Nu dröjer det ju ett tag tills vi får ha våra godingar hos oss på vårt rum men att det går så här bra framåt i övrigt gör att det blir lättare att vänta. Lovar bilder imorgon på dem i kläder ;-)
Ludvig blev ju insatt på antibiotika igår och tur var det, han är redan piggare. Tänk så väl man märker redan när ens barn inte riktigt är i form! Ludvig var ur sin mask 1h nu på morgonen och det gick bra, kanske blir en stund ikväll också. Mina föräldrar kommer på besök ikväll också, det ser vi fram emot!!



1 kommentar:

Malin's Hus sa...

Vad kul att allt går framåt.

Vi tänker på er! Massa kramar