torsdag 20 december 2012

Bästa julklappen

Nu bor barnen med oss på rummet. Dagtid än så länge och med lite syrgas men ändå, vi får äntligen vara som en riktig familj och lite ifred :-)
Fyra dagar kvar till julafton och vi kunde inte fått en bättre julklapp!
Allt går framåt som det ska, grabbarna ökar i vikt ordentligt (Love 2630g och Ludvig 2520g idag). De har fortfarande lite syrgas (0.1 liter/minut som är den lägsta nivån). De tränar på att äta varje dag och det går framåt även om de inte orkar så långa stunder. Några veckor till här väntar men det känns helt ok, speciellt eftersom vi nu får bo tillsammans med barnen :-)








6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att höra!
/Kristina

Britta nilsson sa...

Haledudingendej så söta dom är. Och pappa är stolt som en tupp! Mysigt att ni får vara tillsammans allihop nu, det blir ju mer på riktigt. Många kramar från släkten i Örebro genom moster B.

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ va underbart och få se dom små tomtenissarna växa så och att ni äntligen få ha dom hos er. Vi i Nissafors önskar er ALLIHOPA en riktigt God Jul....
Stora kramar till er från oss 3

Therese GBG sa...

Vilka Sötnosar :) de har verkligen växt och fått babyhull! Vilken mysig jul om än lite annorlunda. Kram till er!

Mitt liv som fru L sa...

Vilka sötnosar, så fina! Ååå vilken stolt pappa!

Kram C

Josefine sa...

Så himla fina Mia! Och vad skönt att det går bra. Måste börja kika in regelbundet. Känns sjukt att min som är i magen väger mer än dina små, haha. Men snart kommer hon! :)

God jul på er!

Kram
/Joujou FL