onsdag 12 december 2012

Lägesrapport

Hej på er!
Har egentligen inte så mycket att rapportera, allt går sakta men säkert framåt! Love firar idag 4 dygn utan cpap och vi tycker att han är så duktig. Han behöver lite syrgas fortfarande, den är inställd på lägsta nivån så om några dagar klarar han sig kanske utan! Ludvig är också så duktig, tränar att vara utan sin cpap och det går framåt. Hans infektionsvärden är nu nästan normala igen, nu hoppas vi bara att han slipper fler såna här omgångar!! En riktig liten kämpe är han som trots allt jobbigt visar sån enorm livsglädje och flirtar med oss :-)



Så här snygga blev grabbarna i bodysar som de fått av Mattias kusin med familj. Det var barnen i familjen, alltså Love och Ludvigs sysslingar som valt bodysarna :-)



Ludvig. 2220 g idag!



Love. Spana in dubbelhakan på matvraket ;-) 2330 g idag..

4 kommentarer:

Therese GBG sa...

Så söta dom är :-) gud vad goa! Skönt att allt går så bra med pojkarna! Själv är bebisverkstaden igång. Hoppas på ett syskon till dottern. Spännande!

Theresia sa...

Mysigt... Skönt att de växer och mår bra... Det är skönt att få läsa om hur ni har det även om det inte går jätte fort framåt så är det skönt att få höra om hur ni har det...
Kramar från oss tre...

Anonym sa...

Så söta.... Ludvig är väldigt lik pappa ser det ut som :)
Kram
Jennie

Evl sa...

Men åh vad lik er dom är! Underbara <3!
Kramar!