lördag 15 september 2012

Blocket är bra...

..och man sparar massor med pengar genom att köpa grejer till bebisarna där istället för att köpa allt nytt. Vi har hittills köpt ett skötbord, en spjälsäng och ett babyskydd och sparat ungefär 5000 kr på bara de grejerna. Dessutom var de knappt använda så de ser ut som nya :)
Idag styr bilen mot Jönköping, vi ska hämta en garderob till vårt sovrum på ett ställe och spjälsäng nr 2 på ett annat. Egentligen är det sedan bara ett babyskydd till som fattas av de stora inköpen. Ja, vagnen också förstås men den tänkte vi beställa om några veckor när vi vet att båda i magen med största sannolikhet klarar sig. Vagnen ska beställas från utlandet och där har man inte förlossningsgaranti på samma sätt som i Sverige dvs att man inte behöver hämta ut vagnen om något går fel.
Nedan en bild på babyskyddet vi köpt och söker ett till av, Be safe Izi Sleep. Det kan vi bara klicka fast på vagnen sen och det går att fälla ut hela stolen när den inte är i bilen så att barnet kan sova vidare i det i utsträckt läge och inte behöver belasta ryggen så.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Blocket är jätte bra verkligen! Finns massor man kan handla "begagnat" och i bra skick... Vill dock "varna" lite för att köpa babyskydd begagnat då man inte vet om tidigare ägare har krockat med det och det då tagit skada... Ett obs jag fått höra som jag ändå vill nämna... Kul att ni Snart ska beställa vagnen! Ha de gott!

Elin sa...

Vi har också köpt mycket på blocket till Nils! Perfekt ju! Kram

Anonym sa...

Det babyskyddet hade vi till Vendela! Jättesmidigt med liggfunktionen (hon sov hellre i babyskyddet än babysittern), men ett stort minus att dom är så tunga! Speciellt om man blir snittad som jag blev, och inte får bära så tungt..