torsdag 30 augusti 2012

Vecka 20, barnvagn och magbild

Vi har nått 50% av graviditeten, oj så fort det gick! Älskar min lilla bula och inser redan nu hur mycket jag kommer att sakna den... Men när jag blir av med den blir det ju byte till något ännu bättre, något alldeles oslagbart!
Vi har kikat på barnvagn ungefär sedan vecka 10. Läst om alla modeller och endast hittat ett fåtal som passar våra krav. Förra veckan var vi i en butik i närheten av där vi bor, vi hade egentligen bestämt oss för vilken vagn vi skulle ha. Så skulle vi bara kolla så att 2 babyskydd kunde sättas jämte varandra men då får det inte plats! Visst, det är inte jättelänge man kan använda den funktionen men just när det är 2 barn som ska ur bilen och in på BVC, mataffären, mammaträffar med mera så underlättar det ju enormt om man slipper lyfta ut dem ur babyskyddet. Det måste vara smidigt!! Så efter lite funderande har vi nu bestämt oss för en Bugaboo Donkey Twin. Visst, mer pengar men beställer man från Holland så sparar man en tredjedel. Dessutom får man förhoppningsvis igen lite av pengarna när man sedan säljer vagnen. Donkeyn har stora hjul som är bra för oss på landet, tar liten plats ihopfälld och har bra lastförmåga men den största vinsten är att våra barn kan vara vända mot oss både när de ligger och sitter, något som vi egentligen ville hela tiden :-) I eftermiddag har vi varit en sväng i Jönköping och klämt lite på vagnen och den känns alldeles klockren! nedan bild på Bugaboo Donkey samt magen 19+0...

12 kommentarer:

mamma till 3 och mormor till 10 sa...

HÄRLIGT att se..........
både vagn och mage.......
i synnerhet magen.
Oj vad kul detta är att få följa dig / er i detta.

Kram från Trelleborg

maria sa...

Tack så mycket! Du lämnar så söta kommentarer som gör mig så glad :-)
Kramar

Elin sa...

Fin mage! :) Jag tror att den vagnen bli perfekt för er fyra... Gillar designen på den! KRAM

Du + jag och framtiden sa...

Vagnen är så fin!! Vi kollade på en sån, fast singelvagn då förstås! Ni blir nog jättenöjda!

Finfin mage du har!! Tänk att det redan gått 20 veckor! Helt fantastiskt!!

Kram!

Flugans mamu sa...

Låter som en toppenvagn! Fin var den också, och magen med :)

Denise sa...

Hehe njut, medan du är så lagom stor. ;-)
Att ha babyskydd som går att klicka på vagnen är oumbärligt! Vi har knappt använt vår liggdel alls, utan nästan bara babyskyddet på vagnen. För sonen hatade liggdelen. Vi använde nog den hela första halvåret i alla fall. Nu är han 8 mån och nu orkar man inte bära honom så, och han använder sittvagnen sedan han va 4 mån.
Men som sagt. Kanon med babyskydd på vagnen!
Roligt att följa er!

Längtan sa...

Härligt med vagn!!
Fin magen, jag undrar var dina blåmärken är ;-D Tillhör inte det, det trodde jag...

maria sa...

Hihi, det kan man undra! De kanske kommer sen ;-)

Anonym sa...

Skitsnygg vagn! Bra val :) väldigt bra att bara kunna klicka i babyskyddet!!! Tror du hinner tröttna på magen hundra ggr om :)) i slutet är man sååå trött på den enorma magen. Men alla är ju olika :)

Evl sa...

Så härligt med både barnvagn och magbilden :) det är så kul att köpa allt man behöver (och inte behöver ;)

kramar!

Anonym sa...

Stort Grattis, så roligt att ni äntligen blivit gravida:)) har inte varit inne på bloggen på länge!!! Verkligen dubbel lycka...
Kram Silla

Anonym sa...

Ni gör helt rätt som inriktar er på en praktisk vagn som fyller flera funktioner, även om den är dyr. När man får två barn samtidigt så gäller det att tänka till före, allt man kan förutse och planera för kommer ju underlätta senare. Dessutom tror jag att ni inte behöver investera i en sulky när ni köper Buggan. Ni kommer kunna använda den fram till dess att barnen inte behöver vagn längre.
Massor med grattis igen till bebisarna i magen!

kramar från
Gunilla M