fredag 12 november 2010

Januari


I början av januari, när det nya året har skålats in och vi har njutit av julen så mycket vi kan börjar vi nästa hormonresa, det känns lite delat. Detta blir ju vårt sista betalda försök inom landstinget, om inte det lyckas får vi börja betala själva. Pratade med RMC i Linköping idag och de tyckte att det var jättetråkigt att det inte hade blivit något den här gången, de känner verkligen med oss också, det känner vi! Sjuksköterskan som jag pratade med tyckte inte det fanns någon anledning till varför det inte skulle funka nästa gång, allt såg ju perfekt ut egentligen. Skönt att höra :) Vi hade helt enkelt inte turen på vår sida den här gången. Vi är hoppfulla inför januari ändå, när man har kämpat och längtat så här länge efter barn så har man inget annat val än att fortsätta kämpa. Vi vet vad målet är! Några timmar efter vi fått veta att det inte gått vägen den här gången och var på väg upp till avslutningsfesten för racingen i Linköping så skojade vi och sa att om 5 år sitter vi väl med två trotsiga barn i baksätet och undrar vart tiden tog vägen :)
Idag har vi en riktig latmaskdag här hemma, eller allra mest vovvarna, jag smågrejar lite, försöker få undan lite innan jobbarhelgen tar vid. Om en stund ska jag väcka älsklingen som jobbat 5 nätter i rad, skönt för honom med en ledig helg nu!
Igår hade jag tupperwarevisning hos Tilda i Gnosjö, sålde ganska bra och fick även en ny visning till januari! Härligt att det rullar på, det är ju så himla roligt att vara ute och träffa så mycket folk! Ha en riktigt skön helg alla gooooodingar :)

Latmaskarna i soffan, trivs bäst bland många kuddar och
gärna någon go filt.... Gissa vem utav tjejerna som alltid får
agera huvudkudde?

En stund senare är vi på bushumör!

Stora fina Leia börjar få riktigt mycket krull
på bröstet nu :)

Nehepp, om vi skulle slöa lite till då, klockan är ju inte 12 än faktiskt....

1 kommentar:

Anki J. sa...

Leia har krull på bröstet precis som sin mamma;-)

Hoppas så att det blir bättre väder i helgen för nu är jag ordentligt trött på detta med regn och blåst. Vi längtar ut på en längre skogsrunda...

Ha en skön helg Mia & Mattias och tjejerna!
Kram