fredag 19 november 2010

En cavalierdag i Hagshestra


Börjar såklart med lite span ut på tomten, alltid någon spännande katt eller hare som går förbi vårt fönster!


När jag har lediga dagar är vi oftast i skogen en långrunda. Igår fick vi testa en ny väg i skogen, massa nya dofter och roliga vattenpölar fanns det :) Lady badade såklart, det går inte att ta med henne ut i skogen utan att hon letar upp vatten någonstans....!


Vi har startat en ny kvällsmrutin här hemma, de kvällar vi äter kvällsmat i vardagsrummet får damerna ligga i hallen i sin bädd, tidigare fick de va i den ena soffan i vardagsrummet (den som vi inte satt i). Den nya rutinen är inte alltid så populär, en del arga blickar delas ut och det har hänt mer än en gång att de smitit in till soffan ändå, hoppat upp och lagt sig ner fort som tusan, för då går det ju inte att lyfta bort dem tror de :)

En mysstund på kvällen innan Mattias åker och jobbar är obligatoriskt! Leia har intagit skönaste stilen i soffan och är nästan på väg att trilla ner, så slö!

Leia har alltid obegränsat med pussar på lager :)

Helgen som kommer ska bli riktigt skön, vi ska mest bara ta det lugnt, umgås med vänner och få lite gjort här hemma. Ikväll kommer bland annat den här lille mannen på besök, hans föräldrar är nog med också (Petri o Jessie) och sen kommer Rainer o Tintin också. Bilden på Kelvin är från hans dop, så tjusig med slips och allt!
Ska väl börja förbereda lite inför kvällen snart men först lämna av en Tupperwarebeställning, lika roligt varje vecka när grejerna kommer :-)
Trevlig helg! Kramar

2 kommentarer:

Anki J. sa...

Börjar bli så less på detta geggiga och skitiga väder. Det ska bli skönt när det är lite fruset så inte hundarna blir så skitiga varenda gång som de är ute men snön vill jag ska vänta ett tag till.
Gänget här hälsar till era gose tjejer<3
Kramiz

Frida sa...

Hihi kan tänka mig att damerna inte gillar den nya rutinen. Men riktigt bra att lära dem ;) Va söt Kelvin var med slips och skjorta :D hihi