måndag 16 juli 2012

Om att det är två...

Vi har egentligen inte reflekterat så mycket över att det är 2 som bor i min mage istället för 1 som det vanligtvis brukar vara. Vi har ju varit ganska inställda på att det kunde bli så eftersom vi fick tillbaka 2 embryon. Tvillingar innebär ju att man måste ha dubbel uppsättning av det mesta och många moment tar ju dubbelt så lång tid. Men att vi nu väntar tvillingar innebär framförallt dubbel glädje! Om vi nu får två barn så är vi klara sen, det är det vi önskat hela tiden (läs Mattias, jag vill egentligen ha 4 barn men kommer att vara mer än nöjd med två). Tänk så underbart att aldrig behöva åka till en Ivf-klinik mer, aldrig mer genomgå ett äggplock eller få ett minus på stickan ett par veckor efter återföring!
Många har frågat oss om vi kommer ta reda på om det är tjejer eller killar eller en av varje som bor i min mage men det kommer vi inte. Det får bli en överraskning :) idag är min första semesterdag, vi har börjat riva ur ett gammalt kök på övervåningen som ska bli toa i höst. Så härligt det är att äntligen få dra igång det projektet, det har liksom stått och väntat sen vi flyttade till huset för snart 5 år sen men så har vi ju inte behövt någon toa där uppe så länge vi inte haft barn... :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så spännande :)) Praktiskt att få det gjort på en gång med 2 knoddar! Ska ni göra KUB och NUPP test på era tvillingar?

maria sa...

Javisst är det :)
Vi ska på ultraljud imorgon, samma tid som man brukar göra kub/Nupp men vi har valt att inte göra någon riskbedömning utan bara vanligt ultraljud.

Anonym sa...

Kul med demolering.....glöm nu inte att ha semester,er sista lugna på länge.......vi här i Närke önskar er all lycka,det vet ni ju. Må så gott alla sex!!?
Moster B

Anonym sa...

Åå vad spännande att få se de igen :)) de har nog växt så det knakar sedan ni såg sist. Hoppas på uppdatering imorgon!

Madeleine sa...

Är så glad för er skull! O glad för att ni kommer i em :)