tisdag 17 juli 2012

Dagens ultraljud

Två små livliga krabater på 6-7cm/styck som viftade med sina armar, sparkade med sina ben och liksom guppade omkring fick vi se idag. Så fina de var och så mycket vi längtar efter dem redan!! Skiljeväggen mellan tvillingarna är tunn, bara 2 mm vilket betyder att det nog är enäggs(!) I så fall har alltså 1 av embryona vi återförde inte klarat sig medan det andra delat sig i 2! Helt säkra kan de dock inte vara förrän de är ute och man kan ta prov på dem så den som lever får se :-)
Efter ultraljudet gick vi på eko en sväng, massa bebisgrejer hade de. Kollade lite, klämde lite men köpte inget.
Nästa ultraljud (rutinultraljud) om lite drygt 5 veckor!

5 kommentarer:

Du + jag och framtiden sa...

Åh, helt fantastiskt! Tänk två små liv. Vad spännande vid nästa ultraljud. När vi varit på RUL i vecka 18, samma dag gick vi och köpte de första klädesplaggen. Det var helt fantastiskt underbart. Därefter började vi verkligen köpa på oss allt som vi behövde! =)

Linnéa sa...

Åh, vad gött det är med två små liv på ett bräde! Men är det större sannolikhet för enäggstvillingar vid ivf-graviditet? Kram!

Anonym sa...

Ååå vad roligt :) Min kompis har tvillingar och visst att det varit tufft i perioder men mest bara roligt och nu när dom är 4 år har dom ju sååå gott av varandra. Och de är nöjda med sina 2 barn och slipper börja om igen med spädbarn. Kommer bli toppen för er. Häftigt med tvillingar det är verkligen speciellt! Vet inte hur jag hittade din blogg men jag har följt den några veckor nu och kommer följa er resa med spänning. Verkligen kul! Kram Therese GBG

Luiza sa...

Underbara nyhetere, vännen. Underbara!!!!

Många kramar.

ettvanligtliv sa...

Åh vad fränt!! Längtar så mycket för er skull <3
Kramar!