onsdag 6 januari 2010

Helgerna


Då var det snart dags för livet att återgå till det mer normala igen. Mattias har varit ledig sedan den 22 december och imorgon börjar han jobba igen. Det har varit så mysiga dagar och vi har verkligen tagit tillvara på tiden tillsammans de dagarna jag inte jobbat/sovit. Inatt jobbar jag och Mattias jobbar torsdag och fredag den här veckan. Kl 16 på fredag eftermiddag åker vi och de små håriga mot Göteborg. Vi ska ställa ut Leia & Lady lördag och söndag och bo på hotell Gothia två nätter, så mysigt det ska bli! Mässan där utställningen ligger huset jämte hotellet och det mesta man vill hitta på i Göteborg finns inom gångavstånd. Mysigt att bara komma iväg och rå om varandra en hel helg, ser fram emot detta mycket! Nästa vecka blir den stora händelsen att min bror Petter är hemkommen från Turkiet, han har läst engelska där en termin och vi har inte träffat honom sedan augusti. Han är hemma några dagar för att dra vidare till Jamaica sen. Nu går tiden fort, det är redan nu ljusare om kvällarna och då kommer också längtan om våren och sommaren smygandes; gröna gräsmattor, barfota, husbilssemester och middagar på vår altan :) Vad längtar ni efter så här års?

4 kommentarer:

Kikki sa...

Doften av nyklippt gräs..... Härliga promenader i lite varmare väder och varför inte ett dopp i havet :)

Fast idag har vi riktigt härligt vinterväder!!

Elin sa...

JAg längtar efter att åka till fjällen... tittade på bilder från förra säsongen när vi säsongade i Funäsdalen... Mmm längtar tillbaka! Men såklart längtar även jag efter sommar och allt som det innebär :) Kram

Anki J. sa...

Åh, jag längtar oxå till våren när allt grönskar igen och bjorkarna får den där ljusgröna och härliga färgen. Varma härliga och ljusa sommarkvällar tillsammans med hundarna som skäller på vårgöken ;)

Lycka till i Göteborg! Ska hålla tummarna hårt för er och sms gärna hur det går :D
Kram

Tina sa...

Mysigt med en helg för er själva. Det kan behövas ibland. :) Hoppas ni får en riktig mysig helg! Kram Tina