tisdag 26 januari 2010

En hög cavalierer



Varje förmiddag samma sak, ligger tillsammans någonstans och slöar. Innan lunch är det inte mycket spring i benen, att sova verkar vara det enda som står på schemat fram tills dess... Idag och imorgon ska jag jobba kvällar för omväxlingens skull, ska bli riktigt roligt! Därför blir det lite fixande på förmiddagarna nu, tvätta, veckohandla, baka och promenera i skogen. Igår var vi ute en rejäl runda och det var så underbart när solen värmde kinderna! :) Får väl se om damerna kan slita sig från fåtöljen och följa med ut om en stund. Det brukar i och för sig inte vara något problem, bara man säger ordet "skogen" så står de vid ytterdörren redan!

3 kommentarer:

Tina sa...

Va gott de verkar ha det, finingarna. :)

Hehe, ja, vem vet? Det vore väl nåt. :)

Kram på er!

Kikki sa...

Såå söta de är! Visst är skogspromenader så mysiga nu! Älskar när det är lite minusgrader så man slipper allt slaskväder!

Anki J. sa...

Sötnosarna!
Idag blev det jobbig skogspromenad där vi oxå går över fälten och det blev att pulsa mycket i snön. Var helt slut när vi kom hem och hundarnas tunger hängde som slipsar. Några få steg bar skaren dem sedan skönk benen ner och de blev hängandes på underredet ;)
Kramiz