måndag 23 mars 2009

Lilla gosfröken...


När blev du så stor? Nyss gick du ju och kissade inne och hade knappt inget hår på svansen, den var som en liten pinne. Tänk, snart 11 månader och du har bott hos oss i snart 9, var tar tiden vägen? Livet med dig är så självklart nu, går inte att tänka sig utan. Morgongos är först på schemat när man vaknar, annars går du inte ur sängen, sen lite förmiddagsbus, en eftermiddagspromenad och så kvällsmys-bus med både husse och matte förstås. Ibland kan man se precis vad du tänker, du lägger huvudet på sned och ser så förstående ut när vi pratar med dig. En självklar del av våra liv har du blivit och vi är väldigt stolta över dig, att du har blivit så väluppfostrad och mysig. Snart kommer förhoppningsvis en liten hårig tjej till som i början kommer kissa inne och som inte har så mycket hår på svansen. Vi hoppas du ska lära henne hur det går till i huset med uppfostran och lite bus såklart ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack jag gick på alvedon hela dagen igår och inatt hade jag vitlök instoppad i en gasbinda i örat, hjälpte faktiskt. Kom ut nåt äckligt imorse *blä* men känns bättre iaf.
Snacka om att tiden går! Har hon blivit så gammal lilla Leia :) hehehe
Händer idag då?
KRAM KRAM

Anonym sa...

Ja, än en gång förundras man hur fort tiden går. Tycker inte själv det är länge sedan som Leia och hennes syster tultade runt i sommargräset här.
Förstår att det ska bli kul med en ny liten cavaliervalp och tror säkert att Leia kommer att uppfostra sin nya syster och lära henne nya bustag ;)
Har man en gång börjar med cavalier så blir det bara fler och det är inte mycket mer arbete men två när man redan är en van hundägare.
Kram

Anonym sa...

Har ni fått bokat en valp? Ångrar aldrig att vi skaffade en till de är så kul ihopa!!