fredag 27 augusti 2010

Dags för utställning




Imorgon bitti åker jag och Lady mot Rosdala glasbruk utanför Växjö för cavalierutställning. Det är 57 st anmälda totalt och för första gången ska vi gå på en färgindelad utställning, ska bli väldigt intressant! Leia och Mattias skulle egentligen följt med men eftersom vi måste försöka få dit nya garageportarna nu och vi är borta de två kommande helgerna så får de vara hemma och ägna sig åt det! Vi har ju dessutom märkt att Leia inte tycker om utställningar, sist vi var i Göteborg var hon så nervös och ängslig hela tiden, sen när vi kom tillbaka till hotellrummet bara pustade hon ut, då känns det bra att inte behöva utsätta henne för det igen just nu i alla fall. Kanske blir det lättare sen när hon är lite äldre?
Lady har (som ni ser) fått duscha idag, nu ska bara pälsen redas ut också. Tur att hon fick soffan och resten av huset att busa av sig mot innan Mattias hann städa, det är ju sååå läskigt att vara blöt!! Vi åker vid 7 imorgon, tar nog ett par timmar dit.
Ikväll ska vi på fisketävling med Mattias jobb, fiska och grilla korv! Men innan dess är det väl bäst att jag målar klart garageportarna, betalar räkningarna och handlar mat inför helgen :)

2 kommentarer:

Kikki sa...

Lycka till på utställningen! Har aldrig sett en utställning som är färgindelad, är ju lite mer rättvist då!!
Klart det går bra för lady hon har ju en snygg morbror :)

Anki J. sa...

Usch, inget kul alls att bli våt enda in på skinnet! Det är nog ingen hund som tycker...