torsdag 4 oktober 2012

Vecka 25 och frågor

Så skönt det var att skriva den siffran äntligen! Att gå in i vecka 25 har ju varit lite av ett första mål för oss, efter plus på stickan och att passera veckorna innan 25 såklart vilket bara det varit en dröm länge! De flesta barn som föds efter vecka 25 överlever och därför känns det skönt att snart vara där. Nu vill vi ju såklart att våra små ska stanna länge till i magen, helst 14 veckor till men det är skönt att veta att de har större och större chanser att klara ett liv utanför magen för varje dag och vecka som går!
Livskraftiga verkar de vara iaf våra små som de håller igång i magen. Tränar sina muskler, sparkar och rullar runt. Och vi bara njuter, varje gång vi känner en spark så stannar tiden...
Allteftersom magen blir större och större så får man fler frågor från bekanta som man träffar. Den vanligaste är väl när det är beräknat. En del som man inte känner så väl frågar om det är första eller andra barnet. Då får man berätta att det är både och :-) den vanligaste frågan när folk får veta att det bor två i min mage är om vi har tvillingar i släkten. Där kommer en förklaring om hur de blivit till ;-)
Var bara tvungen att lägga ut en bild på vår lilla Lady från skogsrundan igår, hon älskar liksom Leia att studsa runt medan jag går i min lilla lagom takt. Det är sån glädje att se dem!

2 kommentarer:

Du + jag och framtiden sa...

Vilken söt liten vovve!

GRATTIS till vecka 25. Nu börjar det närma sig!

Linnéa sa...

Härligt!!