lördag 28 maj 2011

De ofrivilligt barnlösas dag


Idag är vår dag, alla vi som är ofrivilligt barnlösa. Många tankar går till alla er andra som också kämpar med barnlängtan, speciellt IVF-kämparna! Jag tycker att det är väldigt bra att vi får en egen dag och att ämnet uppmärksammas mera. Vi fick en så fin blomma av mina föräldrar idag, tack! Gå gärna in på den här länken och lyssna på Wilda Matilda som har en annan IVF-blogg när hon pratar om De ofrivilligt barnlösas dag, IVF-behandlingar samt barnlängtan. Man känner igen sig väldigt mycket!

I torsdags kväll var jag, Mattias och hans föräldrar på Marieholms bruk på middag och underhållning efter Made in Gnosjö-mässan. Väldigt god mat fick vi och så var komikern Tomas Pettersson där och fick oss att gråta av skratt, underbar människa!

Nu väntar trädgården, bäst att göra lite nytta så kan vi njuta av Mattias farmors kalas i eftermiddag och grillat ikväll!

3 kommentarer:

Wilda Mathilda sa...

Skickar er en varm önskan om att ni ska lyckas i era försök om att få barn!

Massor av kramar

annram sa...

Många kärlekskramar till dej Maria och din Mattias! vi beundrar er så mycket för ert mod!

Lotta sa...

Ja hoppas och önskar och tror att nästa år kommer ni inte fira ofrivilligt barnlösas dag vid den här tiden, utan morsdag istället! Tänker på er så mycket och håller tummarna så hårt jag kan! Kram <3