torsdag 22 juli 2010

Det blev en dag på stranden!


I morse var vi flitiga igen och gick en timmes morgonpromenad, va skönt det är! Annars har vi kommit in i semesterlunken ganska bra och vi har kommit på oss själva med att göra just ingenting ibland... Ett stort projekt har dock haft idag mitt på dagen, vi har bytt plats på campingen. Förut stod vi mitt i smeten med sol hela dagen, varmt som bara den från tidig morgon till sen kväll. Trångt var där också så idag när en skuggig plats vid Mattias föräldrar blev ledig var inte valet så svårt att flytta även om det tog några timmar att ställa allt till rätta igen! Vovvarna trivs mycket bättre på den nya platsen och förhoppningsvis har vi inte 27 grader i vagnen redan kl 06 imorgon :)
I eftermiddag låg vi på stranden några timmar, vovvarna trivs verkligen där, både i vattnet och på land, härligt att se dem!

Imorgon verkar det bli lite sämre väder så då åker vi nog på en liten runda med bilen, se sig omkring här på ön är ju alltid trevligt, besöka både kända och okända ställen. På kvällen ska vi till Lammet & Grisen, mums!

Våra goa tjejer!

Ett sista bad innan det är dags att gå tillbaka till husvagnen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Så skönt ni har det precis som man ska ha när det är semester!
Kram fr Anki J.