söndag 5 juni 2011

Baksmälla







Ja, ungefär så känns det idag fast man inte drack en droppe alkohol igår. Idag sov vi länge och kände inte för att hitta på så mycket fast vi har typ hundra projekt här hemma som vi borde sätta igång eller fortsätta med. Mitt på dagen tog vi med oss hundarna och åkte ut till Hären och badade. Det är så härligt att se våra små lurviga hur de njuter när de simmar omkring :) Lady drog i kopplet som en galning så fort hon fick se vattnet, sen sprang hon i och var i länge. Leia tog det lite lugnare, badade först tassarna men sen efter en stund var hon ute och simmade också. Det var så skönt att komma iväg bara vi fyra och bara njuta en stund. Man kopplar bort hopplösheten en stund.... Sen så ser man ju redan hur otroligt mycket annat det finns i livet än barn och att man återigen är så tacksam att vi har det bra för övrigt. Sen är ju såklart saknaden efter barn enorm men hade vi inte fokuserat på annat än barnlösheten i livet så hade det inte varit så lätt att se framåt heller.

Igår kväll var två av Mattias kusiner här med sina familjer. Vi grillade både hemmagjorda hamburgare och kycklingspett samt lite ugnsgrönsaker och såser till det. Både barnen och de vuxna var duktiga på att äta och faten var tomma sen, perfekt! Det är så behagligt att umgås med familj och vänner som vet hur vi har det.

Tack för alla fina sms och kommentarer på bloggen senaste dygnet, vi hade aldrig orkat kämpa så om ni inte fanns med oss på resan! Många varma kramar till er :)

Inga kommentarer: