torsdag 31 december 2009

Brrrrr




Va kallt! Bäst att stanna inne och mysa med husse i soffan tycker Leia o Lady... Men det är ju så här vintern ska vara och det är ju alldeles otroligt vackert ute! Igår sov jag halva dagen och hann inte njuta så mycket av det vackra vädret men idag blir det en promenad ner till sjön i alla fall, måste ju kolla om det är några som åker skridskor, i så fall vågar vi oss nog ut snart också. Passar på att tacka för alla fina kommentarer i förra inlägget, det är sånt som får en att orka kämpa vidare! Ikväll blir det fest hos Rainer & Tintin här i Gnosjö, vi har komponerat en 3-rättersmeny tillsammans som vi hjälps åt att laga. Det blir toast skagen till förrätt, fläskfilé med honungsrostade rotsaker med en yoghurtsås med smak av svartpeppar och honung till varmrätt och pannacotta med fruktsallad till efterrätt. Vad ska ni hitta på idag och vad blir det för mat?! GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Theos sa...

En annan dag ska jag skicka dig ett tips på en förrätt, en modell av toast skagen om man vill ha för att variera sig lite...

Gott Nytt År

Kram

kikki sa...

Ikväll ska vi o hundarna hem till ett par kompisar, vi blir 3 par o 3 hundar. vi står för efterätten och jag ska försöka laga en marängtårta :)
Gott nytt år!!