söndag 25 januari 2009

Skön helg



Vad skönt det är när man är ledig en hel helg så här och bara kan ha det gott! Igår förmiddag bar det av till Blidsberg med tjejligan från Gynnås, vi skulle ordna balklänning åt lillasyster som tar studenten i vår. Mitt ute på landsbygden låg det en ladugård full av festkläder, de hade både bal-och bröllopskläder och allt var verkligen såå fint! Syster provade några klänningar och bestämde sig för en mörkbrun med massa pärlor upptill, så tjusig hon blev i den! Svårt att förstå att hon redan ska ta studenten men det är väl bara försöka fatta att hon blivit så stor. Efter turen till Blidsberg åkte vi till Gällstad. Jag hade bakat ett picknickbröd på lördagsmorgonen som vi kalasade på i bilen. Brödet innehöll en fyllning av mozarella- och chèvreost, lufttorkad skinka, salami, gröna oliver med vitlök i, körsbärstomater m.m. Receptet finns här, kan varmt rekommender detta, hur gott som helst!!
Igår kväll var vi i Jönköping på bio med Markus & Emelie. Vi såg "Pride & Glory", en otroligt stark film som var väldigt sevärd!
Idag tog vi sovmorgon till kl 10 och sen en sväng till Mattias föräldrar. De hade sålt sitt biljardbord och några från Ljungby skulle komma och hämta det, de behövde lite bärhjälp då bordet väger ca 300 kg.... I eftermiddag var Mattias föräldrar här på middag och sen kollade jag och Emelie på när bröderna spelade bilspel på PS2, så roligt att se dem helt inne i spelet :-)
Ikväll blir det nog bara en film och lite god mat, det är verkligen guld värt att ha såna här sköna helger ibland, oftast är det ju fullt upp! Hoppas ni har haft en riktigt skön helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Är också nyfiken på den filmen. Ska kanske se den näst nästa helg istället. Tänkte höra hur allt går med dig?? Kramar

Anonym sa...

Det är vid sånna här tillfällen jag verkligen önskar att jag hade gillat ost. För det låter galet gott det där brödet =)
Hej förresten.. loong time no see!
Hoppas allt är bra!