lördag 3 januari 2009

My Dog 2009


Så har Leia genomfört sin andra utställning i livet och denna gång gick det bättre, hon blev 3:a av 5 tikvalpar i sin klass och fick jättefint utlåtande från den norske domaren som var väldigt positiv och trevlig. Utlåtande: Feminin tik av mycket god typ. Feminint huvud och uttryck. God skalle, välflanerade öron. God hals och överlinje. Aning fallande kors. Välkroppad. Välgående när hon vill. God päls och färger. Härligt temprament.
Vi sov på hotell Liseberg Heden i Göteborg mellan fredagen och lördagen, tänkte att det var bäst att vara på plats och dessutom är det ju mysigt! Nu ligger Leia och sover i soffan jämte mig, det tar på krafterna att visa upp sig och dessutom träffa 64 cavalierpolare :-) Det blir nog en lugn hemmakväll för oss idag, imorgon blir det ut i skogen en runda och greja lite här hemma.
Alla uppställda, nu är det dags!

Vi får nog träna lite mer på det här med att gå med
huvudet upp och ögonkontakt, eller hur husse?
Vi blev trea Husse! Får jag ett grisöra
när vi kommer hem??
zzzzzzzzzz......

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis grattis till ett jätte bra resultat söta Leia!!

Anonym sa...

Vad kul att det gick bra!!! ;)
Hade varit skoj att åka med enzo på sånt men får se om de blir ;D
KRAMIS

Anki J. sa...

GRATTIS Leia, så duktig är! Att du var fin visste vi ju redan, eller hur?
Nu ska du snart bli storasyster. Mamma Gretha ligger och har det jobbigt tidvis men så har hon haft de andra två gångerna oxå. Själva öppningsskedet tar så hiskligt lång tid på henne. Ska lägga mig sidan om henne nu och vila lite. Tar på matte att ha två förlossningar två nätter i rad = mycket lite sömn ;)
Kram på Er