söndag 23 november 2008

23 november




Och bara en månad kvar till julafton imorgon. Har ännu inte inhandlat en endaste liten julklapp eller funderat på i vilka fönster julstjärnorna ska sitta. Förra året hade vi inflyttningsfest 1 december och vi var precis färdiga med renoveringen av insidan av huset då. Advents-och julsakerna liksom bara slängdes upp ur kartonger och man hann inte tänka efter vart de passade. I år är läget ett annat. En lugn höst och mer tid hemma i och med det nya jobbet har gjort att jag har en massa julidéer för huset.
I lördags skulle vi åkt till Jönköping på bio och ätit på Jensens Böfhus jag och Mattias men han har haft en himla tandvärk (visdomständerna som spökar) hela helgen så vi blev hemma. Hämtade god mat från bambu och kollade på film hemma istället, mysigt det också såklart. Inte så kul att åka iväg heller när man har så ont och dessutom knappt kan öppna munnen för att tugga. Vi har också rensat vindsförråden den här helgen vilket var väldigt skönt. Har ju inte ens packat upp allting sen flytten för ett år sedan ännu så det var en hel del vi kunde slänga. Blir nog några vändor till tippen och second hand i veckan :-)
Så härligt soligt väder det har varit i helgen, i eftermiddag var jag och Leia ute på baksidan och övade lydnadsövningar och busade. Perfekt att hoppa omkring nu när det är minusgrader ute så slipper hon bli så lerig. Spännande för henne med lite snö också!

1 kommentar:

Elin sa...

Visst är det rätt skönt att rensa ur förråden och kunna slänga en del. Så lätt att allt annars hamnar på hög och man får det jobbigt den dagen man ska flytta :-)

Ha en bra vecka nu! KRAM på dig!