söndag 28 september 2008

Kantarellhunden


Läste i en hundtidning för ett tag sen hur man skulle lära hundar att leta efter kantareller. Det är nog lite tidigt att börja med Leia nu i höst men nästa höst kanske det är lagom. Vi var ute i skogen ca 2 timmar i eftermiddag med mamma, pappa och syster. Leia äslakade skogen, hon skuttade runt på mossa och stubbar. Härligt! Då finns det ju hopp inför nästa höst även om hon inte letade upp några kantareller idag. Några hittade vi ändå även om det var ont om dem, det blir ju till någon gryta i alla fall. Ovan syster Evelina med Leia.
Nu sitter vi och väntar på att Mattias ska komma hem, han har varit på tävling i Mantorp i helgen. I gårdagens race blev han påkörd och idag blev det motorras. Ingen rolig sista tävling precis men nu ser vi fram emot en lugn höst! Jag ska jobba onsdag kväll nästa gång så i veckan blir det nog en del matlagning, kanske lite bak samt plantering av tulpanlökar runt flaggstången.

3 kommentarer:

Elin sa...

Hej igen! Så roligt att läsa din blogg om vad du och leia gör om dagarna :-)
Hon är ju riktigt söt också!
Ha det så gott de här lediga dagarna! KRAM

Anonym sa...

Hej! Ja det är isaberg vi ska till! Någon dag i jul ska vi åka upp där! Så söt Leia är, ska ni ställa ut henne något?Tilda ska ställas i hässleholm och malmö! Vilket fint rosa koppel hon har.Man kan aldrig få föra många koppel & halsband :)

Anonym sa...

Hej tjejen, Gud va Leia växer ;D härliga bilder du tagit.
Hoppas allt är bra annars med er.
KRAMIS