onsdag 9 januari 2013

Första natten hemma

Första natten hemma är avklarad och det har gått jättebra! Grabbarna sov ganska bra och föräldrarna har sovit lite var också :-) skönt att få vara lite i lugn och ro och göra sina egna rutiner!
Vovvarna är nyfikna och luktar lite på Love och Ludvig men är lugnare än vi trodde de skulle vara. Ligger mest och tittar på dem och nöjer sig med att veta var de är!




Dagen idag blir lugn och ikväll kommer lite kompisar på besök. Igår när vi kom hem hade svärmor städat huset och min mamma kom med mat för ett par dagar, guld värt!!

8 kommentarer:

Mitt liv som fru L sa...

Skönt att allt gått bra första natten!
Vilken lyx att få huset städat och mat!

Fin bild på er! <3
Kram C <3

Anonym sa...

Så underbart att ni fått komma hem äntligen få ha dom där i husets lugna vrå med vovvarna.Ha det så skönt massa kramar från Nissafors

Anonym sa...

Lycka!

Theresia sa...

Underbart att läsa att det går bra där hemma och skönt att de pysslar om er lite med städat hus och mat det kan behövas...

Stor Kram från Sixten med familj, som inte fick så mycket sömn i natt...

Therese GBG sa...

Vad fina ni är!!! Så skönt för er att äntligen få komma hem! Nu börjar livet på riktigt! Hur är det med pojkarna vaknar de samtidigt eller är dom hungriga olika tider? Man antar ju att tvillingar är synkade och att man kan styra lite men det är ju 2 individer :-) Lite intressant!

När storken flyger förbi sa...

Grattis till småkillarna! Härligt att få komma hem allihopa!

Anonym sa...

Hej! Har följt din blogg sporadiskt, men sedan era små mirakel anlänt har jag varit en frekvent följare :). Otroligt härligt att höra att ni fått komma hem och får rå om er själva. Jag blev för knappt 2 månader sedan mamma för tredje gången och det är lika häftigt varje gång!!!
Lycka till med era underbara killar!!! // Carolina, Gnosjö

evl sa...

Så himla underbart att se er med barnen <3 lycka för er skull!
Kramar!