måndag 14 juni 2010

Lediga helger går alltid för fort!


Det är så härligt att få lediga helger tillsammans och jag tror man uppskattar dem mer när man inte alltid är lediga tillsammans. Vädret i helgen har ju inte varit det bästa men trots det har vi haft det så bra :) I fredags firade vi Mattias jobbarkompis L som om några veckor går i pension, hon bjöd på god mat och kvällen bjöd på många skratt. I lördags på morgonen var vi ute hos Linda & Magnus i Törestorp, de har köpt hus där och vi var så nyfikna. Jättefint hus och blir nog ännu bättre när de fått upp tapeter och lagt nytt golv. På eftermiddagen var vi på teater här i Gnosjö, "Änkeman Jarl", de var så duktiga allihopa, riktigt proffsigt. På kvällen blev det grillat hos oss med goa vänner, alltid lika mysigt :)
Igår morse åkte vi till Linköping för att se goa vännen Theresia prästvigas. Det var så otroligt högtidligt och vackert alltihopa, grattis igen kära vän och lycka till med dina uppdrag!! Igår kväll hade jag celloövning och sen tittade vi på film och hämtade mat från en pizzeria här hemma. Somnade rätt gott sen :)
Idag har jag och de små håriga varit i Värnamo, de har vaccinerats. Allt var bra förutom att Leia saknar en liten tand i underkäken där fram men veterinären sa att det egentligen inte spelar någon roll. Om två veckor ska vi dit igen, förhoppningsvis får vi fina u.a-intyg på hjärtan, patella och ögon då. Håll tummarna!!


Teaterscenen och en del av de medverkande

Domkyrkan i Linköping

Mattias är sommarklädd

Alla de 8 som tog examen (Theresia näst längst till höger)


Helt klart ska man ju belönas med ett gott ben
när man har varit duktig hos veterinären ;-)

1 kommentar:

Anki J. sa...

Ang Leias tand, är det så att hon har tappat den eller den har aldrig varit där?
Duktiga tjejer som fick ben-belöning! Mina fick märgben här om dagen och då gick inte ens när det regnade. Tror aldrig det har hänt för,hahaha
Kram