fredag 29 maj 2009

Dröm sött


Tänk så trött man kan vara efter dagens allt bus och lek, nu sover damerna gott i fåtöljen, Husse kollar på TV och Matte jobbar. Imorgon får tjejerna vara på Mattias jobb en stund på eftermiddagen för jag ska till Borås och kolla på när syster gör sitt slutprov i bageri- och konditori (hon tar ju studenten snart), frysen blir nog proppfull när vi kommer hem! På kvällen ska vi åka en sväng till Bor utanför Värnamo. Har nämligen fått tag i två biljetter till Mamma Mia på Åminne bruk på lördag, hittade dem på blocket och de som sålde dem bor i Bor. Kanske tar med oss lite picknick, de har ju en fin park precis innan Bor, vore lite mysigt!
Har i några månader letat efter en ny mobiltelefon och har äntligen hittat en som verkar riktigt bra och som har lite roliga funktioner. Sony Ericsson T707 heter den och kommer ut någon gång i sommar. Man kan bl.a se meddelanden genom skalet och snooza genom att vifta med handen över telefonen :-)

4 kommentarer:

Anki J. sa...

Typiskt cavalier som alltid ligger på varandra... hehehe så är det alltid här oxå.
Sådan mobil vill jag oxå ha, vill, vill, vill..... Vill bara SonyEricson och gillar dem vikbara. Har haft det de 3 sista i ala fall. Måste höra sedan om du blev nöjd...

Kram

Linnéa sa...

Åh! Verkar farligt enkelt att snooza med en sån funktion!

Frida sa...

Ha en toppen helg!
Sj är man hemma ensam, tur jag har Enzo iaf!
Ska strax till gislaved och kolla på KarnELEValen :)
KRAM KRAM

Kikki sa...

Ni är så välkomna så :)
Kan inte tänka mig att bo bättre, gångavstånd till havet, bo i skogen men ändå nära allt annat! Hoppas allt e bra med dina töser!