söndag 13 juli 2008

Snart semester


4 pass kvar att jobba innan semestern, helt underbart!! 4 veckors välbehövlig ledighet och jag har inte direkt något inplanerat vilket känns ännu mera underbart. Visst, vi ska greja här hemma med hus och trädgård samt umgås med Leia men annars tar vi bara dagen som den kommer. Vi ska äntligen snart få ordning i tvättstugan, den ska målas och så ska det installeras nya maskiner samt byggas förvaring. Om det är fint väder ska vi greja i landen samt måla verandan och så småningom lägga om taket på huset. Veckans tema på tisdagstema var "före och efter". Tänkte att jag skulle visa er bilder före och efter på tvättstugan när den är färdig så det temat får vara lite vilande så länge.
I helgen har jag jobbat en del men idag var jag ledig. Vi fixade en del i trädgården och på eftermiddagen hälsade vi på Mattias farbror med familj som köpt hus. De har 2 hundar (golden retreiver och labrador). Leia var lite blyg för dem i början och sprang och gömde sig bakom utemöblerna men efter en stund var hon ganska tuff och busade med dem. Härligt för henne att hålla igång orddentligt, ungefär tre timmar busade de och nu sover hon väldigt gott nere i soffan.
Imorgon ska jag åka till Jönköping och träffa en före detta arbetskamrat samt en nuvarande arbetskamrat som tyvärr snart också blir före detta arbetskamrat. Hur kommer det sig att alla bra och härliga människor slutar? Kommer att sakna!
Till helgen åker Mattias och hans lillebror till Tyskland för att se Formel 1. Jag, Eve och Leia drar till Lysekil där mamma och moster hyrt en lägenhet. Vi ska vara där över helgen och bara mysa, äta gott och umgås. Perfekt start på semestern!Hoppas att ni alla har en riktigt skööööön sommar och semester!!


När Leia är sovtrött på kvällen ligger hon gärna som en bebis i Mattes famn :-)

Leia vilar på Matte i soffan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att se lite nya kort på Leia igen. Tack för mailet! Blir så glad att ni hör av er hur allt går med den nya lilla familjemedlemmen!!!

Ha en skön efterlängtad semester!
Kram på Er!

Elin sa...

Vad söt hon är! Mysigt med en liten hund i huset! Låter mycket mysigt att åka iväg i helgen också! Härligt med semester! Jag åker hem till mamma och pappa i helgen -det är också mysigt! :)
Ha det gott! KRAMAR

Anonym sa...

Åh sicken sötnos :)

Elin sa...

Vad härligt med fyra veckors semester! Njut allt du kan och så håller vi tummarna för solsken! :) Går allt bra med vovven?