torsdag 16 september 2010

Craaaaazy!!


Ja, så här kan jag verkligen känna mig ibland. Vissa dagar kan jag bara bli gaaalen på att min kropp inte vill funka så som jag vill att den ska funka! Akupunkturen och LCHF-kosten har gett en del positiva effekter, har ju fått mens ett par gånger i sommar men bara ägglossning en gång på 5 månader. Varför kan det aldrig vara enkelt? Att mina små äggstockar kunde försöka bestämma sig för att fungera normalt så vi slipper hålla på att tappa hoppet hela tiden... Jag har gjort ganska mycket senaste året som bara kan påverka fertiliteten poitivt; gått på akupunktur, minskat till 5 kg från normalt BMI och försökt se de positiva bitarna i livet och inte fokusera på att bli en bitter, barnlös tråkmåns. Men nehepp, det hjälpte visst inte heller. Vi har kämpat länge nog nu kan tyckas, nu vet vi att vi inte någon gång ska ta våra barn för givet, nu har vi känt sorg, smärta, längtan, väntan.....och väntan! Denna eviga väntan, tänk om vi bara kunde få veta hur länge det är kvar tills vi också får uppleva det där lilla livet, 1 månad, 6 månader, 5 år? Ibland vill jag bara vakna upp ur den här mardrömmen! Usch, det är som tur är inte många stunder som det känns så här hopplöst men ibland gör det bara det. Tur då att bloggen finns så jag kan skriva av mig och sen gå vidare.
Ni alla som finns för oss, tänker på oss, stöttar oss ni är sannerligen guld värda, hoppas ni vet det!
Hösten får vi ägna åt att samla kraft :) Det viktigaste är ändå att vi har det bra tillsammas vilket vi verkligen har samt att vi fortfarande har målet klart och tydligt; att vi en dag ska bli föräldrar. Längtar!!!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hoppas det ordnar sig för er, inom kort! och inte om 5 år.. Väntan är ju ett rent h-vete, rent ut sagt!

Envishet är nog en bra egenskap när man kämpar och kämpar :)
Jag håller tummarna!

Luiza sa...

Hej vännen!
Vad kul att du hittade in till mig.
Jag blev så glad av din hälsning =)!

Likt dig, har jag gjort allt det där: gått ner i vikt, ackupunktur, ändrat kosten, you name it...
Men än har vi inte lyckats.

I januari, blir det aktuellt med nya IVF för vår del, och jag ser verkligen fram emot det.

Ha en fin helg.
Kram/
Luiza

Anki J. sa...

Jag hoppas oxå så att det inte ska ta så lång tid för innan ni ska få vara med om det ni har väntat på så länge. Tänker på en sak som man har läst så många gånger. Ni kanske skulle sätta upp er på adoptions kö för det har ju hänt att många på det sättet har blivit gravida när spänningarna släpper.
Förlåt om jag har varit för "närgången" för det är kanske ett alternativ som ni inte alls vill vara med om. Vill ju så gärna att ni ska få vara med om att få barn i huset
Kram på Er

Cornelia sa...

Kul att du gillade vår renovering i hallen :)

Ett litet tips! Om du inte redan har testat det förstås :) Zonterapi! En tjej i styrelsen i Barnlängtan blev gravid på naturlig väg efter att hennes mens kommit igång av zonterapi! Hon har aldrig eller oregelbunden mens och fick en dotter för drygt två år sen på sitt första IVF. Nu skulle de göra syskonförsök och gick på zonterapi, då kom hennes mens igång och de blev gravida direkt! Helt galet! Det kan dock va svårt att hitta zonterapeuter, men det finns några som e specialiserade på ofrivillig barnlöshet, jag gick till en i Skåne, men han hittade inga fel på mig. Sen e det hon i Norrland som hon i styrelsen gick till.

Lycka till!