lördag 17 november 2012

Allt är bara bra!

Våra killar är redan över ett dygn gamla och redan så självklara för oss. Allt har gått över förväntan och allt ser bra ut. Båda ligger i kuvös och får lite hjälp av cpap (motstånd) att andas i även om de andas själva. Enligt läkare och sköterskor här så är allt bara bra och de beter sig helt normalt enligt sin ålder :)
Vi myser med dem hud mot hud ett par gånger/dag och då några timmar i taget. Försöker vila emellan och få i oss lite att äta. Imorgon eller på måndag kommer vi att flytta in på avd där barnen bor (bor på förlossningen än så länge). Vi får eget rum där och delar kök osv med andra föräldrar. Om några veckor kommer barnen få bo med oss på rummet när de inte längre behöver så mycket övervakning.
Förlossningen gick bra, fick föda vanligt precis som jag ville. Det var ett antal gånger under förlossningen som jag ville vända och åka hem men samtidigt så är jag så glad att jag fixade det. Vilka krafter som bor inom en! Mattias var världens bästa stöd hela tiden, så gott att få jobba igenom detta tillsammans!
Några veckor blir vi här nu, vi kan nog inte räkna med att komma hem till jul men förhoppningsvis i början av året. Till slut ett par bilder på våra pojkar, nu syns det ju lite dåligt hur de ser ut pga maskerna men det kommer ju bättre bilder längre fram! Kramar från världens stoltaste tvillingföräldrar :-)

12 kommentarer:

Maria sa...

Grattis Maria och Mattias till era små prinsar! Så fina små pojkar. Hoppas att ni nu snart ska få komma hem, även om det måste vara tryggt i början att få den hjälpen de små behöver just nu.
Jag gläds så otroligt mycket över eran lycka, då jag vet att ni väntat så länge på detta.
Tänk sen vad Leia och Lady kommer att bli stolta storasystrar när era små killar kommer hem.En riktigt stor Grattiskram till er båda från Maria med familj i Växjö

Familjen i Annero sa...

Åh, vad fina de är!!!!!! Helt fantastiskt! Kan tro att värdel står stilla för er när de ligger hud mot hud. Måste kännas overkligt! Ännu ett stort grattis till er familj!!!

Anonym sa...

Stort Grattis!

Evl sa...

Vilka underbara pojkar <3 bra jobbat vännen!
Kramar

Bortom längtan sa...

Vilka sötnosar! Stort grattis! :)

Madde sa...

stort stort grattis från oss <3 Underbara pojkar och fantastiskt att höra att allt gått så bra! Kramar / madde o tobbe

Anonym sa...

Stort grattis till er Maria! Vilka söta prinsar ni har fått!! Många kramar Louise i granatorp

mamma till 3 och mormor till 10 sa...

Oj oj oj........
sååååå fina de är

Kram från Trelleborg

Emelie sa...

Hej
kul att följa andra som väntar barn/ fått barn. sälv så väntar jag mitt första. förlj gärna med och kolla min blogg.

Anonym sa...

Tur att vi har så bra resurser att ta hand om prematurbebisar! De är jättefina! Skönt att slippa snittas. Efteråt blir man ju inte människa på länge medan man är uppe och går strax efter förlossningen. Hälsning Therese GBG

Linnéa sa...

Vilka små söta godingar att få ge hudkontakt till! Så härligt att du fick föda som du själv ville! Trodde nästan inte det eftersom de kom så tätt, men det är klart så små brukar ju trilla ut rätt snabbt! Och den där fikabrickan, så god den är!

Fertilitetsresa sa...

Grattis grattis GRATTIS!!!