fredag 15 januari 2010

Ser fram emot helgen!


I helgen blir det lugnt sagt full rulle men bara roligt. Imorgon kväll åker vi med goa vänner till Borås för att äta thaimat och gå på bio, "snabba cash" med Joel Kinnaman bl.a. Har sett ett par Johan Falk-filmer där Joel Kinnaman har en av huvudrollerna och kan inte säga annat än att han är en väldigt bra skådis! På lördag blir det familjedag med min familj eftersom alla just nu befinner sig i Gnosjö kommun, gäller att passa på, nästa vecka är vi i olika delar av världen igen... På söndag kommer min faster och hennes familj på besök till mina föräldrar, mysigt med lite mini-släktträff :) Söndagkvällen blir nog lugn känns det som, bara vara lite hemma och ta det lugnt. Ännu inga tecken på att min kropp skulle känna för att börja fungera normalt efter operationen, hade läkarsamtal med vår doktor här i Värnamo i måndags och hon ville avvakta ett par månader till och det vill vi också för att ge kroppen en riktig chans. Om inget har hänt framåt april blir det provrörsbefruktning då. Nu har det varit neråt och jobbigt några dagar, men vi stöttar varandra och kämpar på så gott vi orkar, ingen i vår närhet förväntar sig att vi alltid ska vara på topp heller. Efter några jobbiga dagar blir allt lite ljusare igen och livet känns lättare och man orkar ta nya tag ett tag!

2 kommentarer:

Frida sa...

Hoppas ni får det mysigt i helgen :D

Håller tummarna för att det ska gå vägen nu i vår.
Läste en blogg där det var en tjej och kille som ville skaffa barn men efter 2 års försök och utan graviditet så hade dom påbörjat hormonbehandlingar mm mm och sen gjorde dem ett uppehåll nu under jul med behandlingar och till och med la tankarna om barn åt sidan.
Då plötsligt vid nyår nu så hade hon blivit gravid! Så jag ska minsann tro på att det händer er med!!! ;) BAMSE KRAMAR GUMMAN!

Linnéa sa...

Håller tummarna för er gumman!! Stå på er!! Ni tar er igenom detta på ett eller annat sätt!
KRAM!!